Home » Incubatoare oua » Incubator automat oua prepelita

Incubator automat oua prepelita

Ouale de prepelita se incubeaza cu succes in incubatoare performante. Perioada de incubatia a oualor de prepelita este cuprinsa intre 16 ½ si 17 ½ zile, perioadele mai scurte sau mai lungi
indica o greseala in setarea parametrilor de incubatie, vechimea mare a oualor, pastrarea necorespunzatoare a acestora, etc.

Recomandam sa folositi incubatoare automate pentru a fi mai mult decat multumiti de rezultatele obtinute si va venim in ajutor cu incubatoare oua prepelita de capacitati diferite. Incubatoare pentru oua de prepelita complet automatizate ce respecta toate setarile pe care dumneavoastra le doriti. Incubatoare automate oua prepelita ce indeplinesc toate functiile si va scapa de grija intoarcerii oualor, asigurarea unei temperaturi optime, a unei umiditati controlate, etc.

Intoarcerea oualor, este complet automata in incubatoare profesionale, unde intoarcerea oualor se face prin schimbarea inclinarii cu 90°, la fiecare 3 ore. Intoarcerea oualor de prepelita nu este necesara in primele 3 zile de incubatie si este complet interzisa in ultimele 3 zile pentru ca puiul cauta pozitia corecta pentru a sparge coaja oului. Ouale de prepelita trebuie intoarse din a patra zi si pana in a 14-a zi pentru ca embrionul sa nu se lipeasca de coaja, sa nu moara si sa nu eclozeze cu malformatii. Pe tot parcursul procesului de incubatie, intoarcerea oualor este facuta de sistemul de intoarcere cu care sunt dotate aceste incubatoare oua prepelita.

Temperatura din incubatoare oua prepelita trebuie setata la 37,5°C. Aceasta temperatura se scade dupa primele 4 zile cu 0.5°C si se creste la 38°C in ultimele 3 zile. O temperatura redusa duce la eclozare tarzie si la moartea puilor. Fiind un incubator performant, temperatura se afiseaza digital si are o precizie de masurare de ±0.1°C.

Incubatoare prepelita profesionale ce asigura umiditatea relativa pe perioada incubarii. Umiditatea trebuie sa fie de 60-65% in primele 2 saptamani si in ultimele 2 zile crescuta la 70-80%. Umiditatea scazuta in perioada de eclozare are ca rezultat o uscare rapida a membranei viteline, care nu poate fi rupta iar puiul moare dupa ce crapa coaja oului.

Fiecare incubator oua prepelita automat oferit spre vanzare este complet automatizat, are un controller digital care regleaza si controleaza temperatura, umiditatea, intoarcerea oualor, elimina aerul viciat din incubator si introduce oxigen, avertizeaza optic si acustic fiecare problema aparuta pe parcursul procesului de incubatie.

Incubatoare oua prepelita confectionate din PVC pe profil de aluminiu, simplu, cu o singura functie, de incubator sau compus, 2 in 1, cu functie de incubator si eclozator. Incubator oua prepelita din 2 dispozitive va permite sa incubati in sarje un numar mai mare de oua.

Incubatoare pentru oua de prepelita folosite atat pentru reproducerea speciilor de prepelite pe care le aveti in microferma sau gospodaria dumneavoastra cat si pentru vanzarea puilor de prepelita intr-un numar mare. Aceste incubatoare profesionale sunt create special pentru a incuba un numar mai mare de oua prepelita in acelasi timp. Incubatoare profesionale prepelita, deasemenea, gandite sa asigure toate conditiile pe care o closca le ofera oualor pe perioada de clocire. Rata de ecloziune in incubatoare oua prepelita depaseste 90%. In cazul in care rata de ecloziune este mai mica trebuie sa aveti in vedere matca de prepelite, modul in care acestea sunt hranite, posibilitatea ca ouale sa fi fost tinute prea mult si in conditii neadecvate sau daca provin din alte surse.

Avantajele pe care le ofera incubatoare oua prepelita sunt: igienizare si curatare usoara, sitele de incubatie din plastic, numarul mare de pui eclozati intr-o luna calendaristica, vin cu instructiuni de utilizare.

Incubatoare oua prepelita pret mic comparativ cu alte incubatoare oferite spre vanzare. La cerere putem confectiona incubatoare oua prepelita de diferite capacitati. In acest caz, pretul difera de la o capacitate la alta a incubatorului.
Incubatoare oua prepelita de vanzare de la fabrica specializata in realizarea de incubatoare oua prepelita, incubatoare automate, incubatoare profesionale, incubatoare performante cu consum mediu de consum, garantie 2 ani si un regim de functionare intre 10-12 ani in conditii optime de lucru. Incubatoare performante ce nu contin elemente constructive din lemn ce duc la degradarea rapida a acestora. Fiecare incubator oua prepelita este creat dupa o schita si se testeaza inaintea fiecarui ciclu de incubatie.

Incubatoare automate, profesionale, pentru oua de prepelita de vanzare, direct de la producatori de incuabtoare oua, incubatoare automate, cu toate functiile incluse, incubatoare cu sistem automat de intoarcere al oualor, incubatoare cu control automat al umiditatii si temperaturii, incuabtoare oua cu sistem de alarma si control al oualor, incubatoare cu sistem de sterilizare inclus. Incubatoare pentru oua de prepelita de vanzare pe diferite capacitati;

Incubator automat profesional cu sistem automat de intoarcere al oualor, control temperatura, control umiditate, tava de apa conectata direct la reteaua de apa, capacitati diferite;

Incubatia oualor de prepelita, in incubatoare automate profesionale, cu intoarcere automata a oualor, se face relativ mai usor, decat incubatia altor categorii de oua, astfel daca incubatia oualor de gaina se face intr-un mod mai complex, la rate mai complicat, la gaste trebuie pe langa experienta si cunostinte, la prepelite, incubatia este ceva mai simpla, astfel pentru a incuba oua de prepelita, trebuie sa ai un incubator automat pentru oua de prepelita, trebuie sa iti alegi din inceput, daca vei face si eclozionarea in acelasi dispozitv, sau vei incuba ouale de prepeltia in incubator de oua de prepelita si ecloziunea o vei face in eclozionator.

Incubator oua prepelita cu eclozionator, este un dispozitiv, care poate gazdui in interiorul lui ouale de prepelita pentru perioada de incubatie, pe sitele speciale de incubatie oua prepelita, dupa care poate gazdui acelsi numar de oua prepeltia, in lazile de ecloziune. Sistemul Chinezesc al incubatoarelor de prepelite, este prevazut cu o singura sita de ecloziune in partea de jos, iar atunci cand puii de prepelita incep sa iasa, vor sparge ouale asezate in sitele de incubatie si vor sari direct in lada de ecloziune aflata jos. In Romania, sistemul este acelasi, doar ca in incubator, la sfarsitul zilelor de incubatie, se vor lua ouale de prepelita si se vor aseza usor in lazile de ecloziune, astfel incat puii de prepelita sa iasa in lada si sa nu mai plonjeze. Inainte de a scoate ouale de pe sitele de incubatie, va trebui sa indreptati sistemul automat de intoarcere al oualor de prepelita, dupa care va trebui sa setati din controller incubator, ciclu de intoarcere al oualor de prepelite la zero, pentru a nu arunca din lazi puii de prepelite. Avantajul celui, care va face doar incubatia oualor de prepelita in incubator si va ecloziona puii de prepelita in eclozionator, este unul destul de mare, un incubator de prepelita poate avea o capacitate mult mai mare, in raport cu volumul de aer si carcasa acestuia, iar pastrarea incubatorului fa una de durata lunga, datfiind faptul ca mizeria si praful se face doar la ecloziune, sau cel maim ult la ecloziunea puilor de prepeltia.

Ouale de prepelita trebuiesc umparate dintr-o ferma cunoascuta, sau de la un crescator de prepeltie de incredere, pentru eliminarea problemelor d eecloziune a puilor de prepelita, apoi timpul in care acestea sunt depozitate, pana la incubatie, este destul de important, astfel ouale de prepeltia trebuiesc tinute la intuneric, la temperatura medie de 12 grade si o umiditate cat mai mare 65-75%, daca aveti un beci, acela este locul in care se tin ouale de prepelita pentru incubat. Locul in care incubatorul pentru oua de prepelita,va fi amplasat, va trebui sa fie relativ aerat, curat si ingrijit, ca pe un loc al incubatorului si nu trebuie facut grajd sau depozit de gunoie in aceasta incapere, astfel nu veti avea o incubatie cu un raport marit la ecloziune.

Prepelitele sunt pasari care nu-si clocesc ouale, insa in incubatoare de oua de prepelita, veti vedea un secces de invidiat, atunci cand veti incuba cu profesionalism ouale de prepelita, atunci cand experienta isi va spune cuvantul si incubatorul de prepelite va fi asa cum trebuie, veti avea o rata de ecloziune la prepelite de 97%

Articole Similare