Home » Incubatoare oua » Incubatoare pentru oua de gaina

Incubatoare pentru oua de gaina

In comparatie cu alte oua, ouale de gaina au o perioada de incubatie de pana la 3 saptamani iar incubatorul trebuie sa respecte cateva functii importante in timpul incubatiei. Cele mai importante functii pe care trebuie sa le respecte aceste incubatoareĀ pentru oua de gaina sunt temperatura, umiditatea, ventilatia, intoarcerea oualor si cel mai important lucru, dezinfectia incubatorului inainte si dupa fiecare proces. Fiecare functie este importanta si are nevoie de reglare iar pe toata perioada de ecloziune se vor urmari zilnic parametrii.
Incubatoare oua gaina complet automatizate. Incubatoare pentru oua de gaina cu sistem de monitorizare si de reglare a temperaturii si umiditatii din interior. Temperatura este un factor important in dezvoltarea embrionului si trebuie sa fie de 37Ā°C in jurul oului de gaina pus la incubat. Umiditatea constituie un element fizic la fel de important. Nivelul umiditatii influenteaza dezvoltarea embrionului de aceea valoarea umiditatii din incubatoare trebuie sa fie cat mai uniforma. Sistemul de ventilatie are un rol mai complex, pe langa faptul ca asigura circulatia aerului in incubator, el realizeaza si o distributie uniforma a temperaturii si umiditatii la nivelul tuturor oualor de gaina din aparat.

Incubator oua gaina industrial cu sistem automat de intoarcere a oualor. Ouale de gaina sunt puse in site speciale din plastic alimentar si asezate pe rafturile mobile ale incubatorului. Intoarcerea oualor de gaina poate fi setata la diferite intervale de timp si se realizeaza cu ajutorul sistemului de intoarcere. Sitele se intretin si se curata usor datorita materialului din care sunt confectionate.

Incubatoare profesionale ce usureaza munca crescatorilor si reduc timpul dedicat intoarcerii oualor de cateva ori pe zi. Incubatoare automate cu functii diferite de reglare si dimensiuni constructive diferite, pot fi incubatoare oua gaina de capacitate mica si mare, realizate in functie de numarul de oua pe care dorim sa-l incubam. Incubatoare oua gaina ce avertizeaza optic si acustic eventualele probleme ce pot aparea pe parcursul procesului de incubatie.

Pentru ca procesul de incubatie sa se desfasoare normal, inainte de a introduce ouale in incubator oua gaina automat se va face curatenie si dezinfectie pentru a evita contaminarea oualor cu microbi. Este de preferat, ca in incubatoare oua gaina, sa nu se utilizeze oua de colectura (oua provenite din mai multe surse), este suficient ca un singur oua contaminat sa compromita intreaga serie pusa la incubat. Ratele de ecloziune sunt intre 80-91% in functie de ouale folosite. In multe cazuri cu rata scazuta de ecloziune vinovatul principal NU este incubatorul ci ouale nefertile, ouale de gaina care prezinta malformatii la nivelul cojilor sau ouale din matca de gaini nesanatoasa, hranita cu tot felul de chimicale, etc. Alte greseli care se pot produce pe perioada incubatiei sunt: deschiderea usii de prea multe ori, faptul ca nu se pune apa in tava cu rezistenta care mentine umiditatea constanta, intoarcerea oualor de gaina cu mana chiar daca exista sistem automat de intoarcere, plasare incubator oua gaina intr-o camera cu temperatura si umiditate scazuta. Fiecare functie la incubator oua gaina trebuie verificata zilnic chiar daca acesta este dotat cu sisteme de avertizare. Este recomandat ca incubatorul pentru oua de gaina sa fie pornit cu o zi inainte pentru a fi siguri ca ati inlaturat eventualele disfunctionalitati ale acestuia si ca nu puneti in pericol ouale

Producem incubatoare oua gaina, incubatoare oua profesionale in fabrica specializata in realizarea incubatoarelor, fabrica este specializata si in incubatia oualor de gaina. Incubatoare oua gaina cu consum mediu de energie electrica ce fac parte din clasa AAA. Greutatea unui incubator pentru oua de gaina se calculeaza in functie de capacitatea de incubatie pe care acesta o are.

Incubatoare oua gaina confectionate pe cadru de aluminiu, din PVC alb gros, pentru o buna termoizolare, automatizate cu controllere computerizate ce permit vizualizarea cat si reglarea automata a temperaturii si umiditatii in incinta incubatorului de oua, o gama foarte mare de incubatoare producem si comercializam, importam si sau comercializam incubatoare de la alti producatori; incubatoare oua gaina automate, incubatoare automate profesionale pentru oua de gaina, incubatoare cu intoarcere automata a oualor pentru oua de gaina, incubatoare oua gaina capacitate mica, incubatoare oua gaina capacitate mare, incubatoare oua gaina pret producator, incubatoare oua gaina de vanzare direct din Fabrica De Incubatoare Oua Profesionale

Producator de incubatoare oua gaina automate, profesionale, produce incubatoare pentru oua de gaina cu toate functiile incluse, control temperatura incubator, control umiditate incubator, sistem automat pentru intoarcerea oualor. Direct de la fabrica de incubatoare oua gaina, puteti sa cumparati, modelul de incubator pe care il doriti, care sunt de vanzare direct de la producator, in maxim 48 de ore, cu taxa de urgenta, sau din stocul existent; clocitoare pui, incubatoare de vanzare, incubatoare pui, incubatoare oua, clocitoare de pui, incubator oua, incubatoare prepelite, clocitoare oua, incubator de oua, brinsea incubator, incubatoare oua gaina, incubator oua gaina, incubator oua automat, incubator oua profesional, incubator prepelite, clocitoare electrica, imini incubator, incubatoare oua profesionale, clocitoare, clocitoare pret producator incubatoare si clocitoare, incubatoare profesionale, incubare oua gaina, incubator profesional, clocitoare de oua, incubator pui, incubator din frigider, vand incubator, incubator pentru oua, incubatoare automate, incubator performant, incubator automat, incubator de oua profesional, incubator controller, incubator de oua md, clocitoare eelctrica pret, incubator pentru oua de gaina, clocitoare oua gaina, incubator puisor, oua incubator, incubator pentru pui, clocitoare de oua, incubatoare oui de gaina, incubator online, clocitoare automata, clocitori automate.

Acestea sunt doar cateva din produsele cautate de oameni pe internet, de ce sa cumparati incubator oua gaina de la noi ? Fabrica de incubatoare BIM, produce incubatoare complet automatizate, pe diferite capacitati de incubatie, toate categoriile de oua; oua de gaina, oua de bibilica, oua de paun, oua de prepelita, oua de fazan, oua de gaini matase japoneza, oua de gasca, oua de rata, oua de curca, oua de strut, oua de pasari exotice.

Incubatoarele sunt intotdeauna insotite de factura fiscala si garantie 2 ani, Sunt incubatoare confectionate din materiale moderne, speciale pentru incubatoare de oua. Totate componentele ce se regasesc in construirea unui incubator, le gasiti online pe jumatatedepret.ro la vanzare la cele mai mici preturi de pe piata, sunt piese de incubatoare originale, cu garantie, produse de unul dintre cei mai mari producatori de componente de incubatoare din lume, Trust Development Invest SRL, se bucura de colaborarea pe care o are cu acest producator de componente incubatoare si incubatoare oua situat in TOP 10 in lume.

Incubatoarele pentru oua de gaina BIM, au o rata de reusita de peste 95%, atunci cand se respecta toate regulile pentru incubatia si ecloziunea oualor de gaina, implicit a puilor de gaina. Incubatoarele pentru oua de gaina BIM, sunt calibrate si TESTATE 24-48 de ore. Incubatoarele BIM, sunt aproape tot timpul pe stoc si sunt de vanzare in maxim 48 de ore, uneori cu transport gratuit, in functie de modelul ales.

Incubator oua gaina produs in Romania, intr-una din cele mai mari fabrici de incubatoare profesionale pentru oua de gaina, rata, curca, gasca, prepelita, strut, conceput si confectionat pentru fermierii din Romania si Republica moldova. Incubator pentru incubatia si ecloziunea oualor de gaina, la cele mai mici preturi din romania, Incubator pentru oua de gaina, cu toate functiile incluse, incubator oua gaina, automat complet, cu ajutorul unui controller digital, acest incubator profesional, automat, controleaza automat functiile principale, pentru o incubatie si ecloziune perfecta.

Control automat al temperaturii in icnubator, de la 5-50 grade celsius, cu o acuratete de 0,1 grade
Control automat al umiditatii in incubator, de la 0-99 % RH cu o precizie de 1%
Control automat al umiditatii, prin tava de apa confectionata din tabla zincata, cu rezistenta electrica, conectata si controlata electronic de controllerul digital al incubatorului
Control automat al aerului in incinta incubatorului, prin ventilatie controlata electronic de controllerul incubatorului, aerul fiind foarte important in incubatia oualor de gaina
Control automat de alarmare, in caz de avarie, usa deschisa, supraincalzire, nefunctionare rezistente electrice, termice,
Control automat si reglabil al sistemului de intorcere al oualor in incubator, unghi reglabil, perioada de rotire a oualor reglabila, dupa dorinta fiecaruia, controlul intoarcerii oualor, se face automat cu ajutorul controllerului digital, ce controleaza servomotorul care invarte ouale de gaina in incubator.

Incubatoarele pentru oua de gaina, pot fi prevazute cu ecloziune, sau nu, la cererea clientului, astfel veti putea sa va personalizati un incubator pentru oua de gaina, dupa dimensiunile si capacitatea dorita de dumneavoastra. Recomandarile noastre, sunt deja postate pe site, capacitatile de incubatie fiind cele vandute la rubrica de incubatoare oua gaina.

Producem orice model de incubator pentru oua de gaina, pentru capacitati de incubatie intre 528 de oua de gaina si peste 150.000 de oua de gaina, pentru cei ce doresc sa incubeze si sa nu se mai joace cu asa zisele clocitori de oua ( clocitoare oua, clocitoare pui, clocitoare oua gaina, clocitoare electrica, clocitoare oua gaina, clocitoare cu intoarcere automata, clocitoare de oua, clocitoare automata ), va recomandam cu incredere incubatoare oua automate, profesionale, cu intoarcere automata si full automate ( incubatoare oua, incubatoare de oua, incubatoare oua gaina, incubatoare pui, incubatoare de pui, incubatoare oua profesionale, incubatoare pentru oua, incubatoare md ), Incubatoare profesionale Automate, cu absolut totul automat, pentru o incubatie cu rata de ecloziune minima de 92%. Incubatoare ieftine, de vanzare la cele mai mici preturi, direct de la producator de incubatoare de oua din Bucuresti. Producem incubatoare oua si importam incubatoare de oua, pentru toti cei ce doresc sa cumpere, sau sa vanda incubatoare pentru toate categoriile de oua, oua de gaina, oua de prepelita, oua de rata, oua de gasca, oua de fazan, oua de strut.

Dupa domesticirea pasarilor, oamenii au apelat la incubatia naturala, dar nevoia de inmultire rapida a pasarilor a impus obtinerea puilor prin incubatie artificiala. Factorii care alcatuiesc procesul de incubatie sunt: temperatura, umiditatea relativa, schimbul de gaze, pozitia oualor si intoarcerea acestora. Caldura este principalul factor fizic de microclimat, ce poate determina reluarea dezvoltarii embrionare si care este incetinita inediat dupa ce oul a fost expulzat. In incubatoarele cu un volum mare, repartizarea caldurii din interiorul acestora se face artificial prin ventilatie mecanica, astfel ouale vor primi aceeasi temperatura pe toata suprafata lor. Temperatura critica ce va face ca embrionul sa moara este de 41,1-43,3 grade celsius.

Procesul de dezvoltare a embrionului, de la primul zigot de viata latenta din ou fecundat pana ajunge la stadiul unui pui de o zi, se numeste incubatie. Acest proces natural poate fi desfasurat numai sub influenta anumitor factori de mediu si necesita o anumita perioada de timp, specifica fiecarei specii si rase de pasari. Incubatia artificiala a oualor este un proces prin care unii factori sunt produsi de masini speciale, numite incubatoare, clocitoare sau aparate de incubatie.

Pentru o corecta gestionare a incubatiei trebuie luat in considerare, in primul rand grija pentru oua si urmatoarele criterii: recoltarea, dezinfectia, racirea, pastrarea, incubatia. Pentru a evita contaminarea ambientala ouale nu se recolteaza de multe ori pe zi. Nu este recomandata spalarea oualor deoarece apa va inlatura primul strat protector al acestora. Ouale vor fi triate in doua etape. In prima triere vor fi eliminate ouale murdare, crapate, cele prea mici, prea mari sau cu malformatii. A doua triere, eliminarea oualor ce au galbenus dublu sau cele cu structura coji neadecvate.

Dezinfectia va fi facuta tot timpul, inainte de punerea la pastrarea oualor de gaina. Se vor aplica urmatoarele tratamente: tratament prin fumegatie cu formol gazos, tratament cu UV, nebulizare cu apa oxigenata, tratament cu ozon. O etapa foartre importanta este racirea oualor, aceasta trebuie facuta pana la 21 de grade. Stocarea oualor dezinfectate si racite se face intr-un spatiu ce va avea o temperatura intre 13 si 15 grade si o umiditate de 75-80% pentru ca ouale stocate sa nu piarda foarte multa apa inainte ca acestea sa fie puse la incubat. Acestea nu trebuie sa aibe o vechime mai mare de o saptamana sau sa fie mai proaspete de 3 zile. Ouale de gaina pentru incubatie trebuie sa fie depozitate intr-o camera slab luminata. Perioada de incubatie este de 3 saptamani la gaini, la curci perioada de incubatie este de 4 saptamani iar la gaste perioada de incubatie este de o luna.

Dupa o saptamana rata de ecluziune este de 90%, de 80% dupa 2 saptamani, de 65% dupa 3 saptamani. E foarte important de stiut faptul ca la -2 grade embrionul moare. Pentru ca ecloziunea sa mearga bine, in ziua precedenta a punerii oualor la incubator, acestea trebuie sa fie transferate intr-o incapere incalzitala la 34 de grade, dupa aceea vor fi puse in incubator unde vor suporta o noua dezinfectie. Ouale vor fi asezate in compartimentele incubatoarelor cu varful ascutit in jos, ori cu camera de aer in sus, procedand astfel, dezvoltarea embrionului va fi garantata. Embrionul incepe sa se dezvolte din momentul in care oul a fost fecundat. Din aceasta cauza trebuie acordata oualor o mare atentie, mai ales vara cand la temperatura de 28 de grade celsius in atmosfera, dezvoltarea embrionului continua. Astfel trebuie asigurata o temperatura optima pentru pastrare, astfel ca aceasta sa inceteze procesul de dezvoltare al embrionului.

Incubatia la gaini: Este bine ca incubatorul sa fie pregatit inainte cu 2-3 zile de incepere a incubatiei. Atmosfera din incaperea in care se afla incubatorul trebuie sa fie constanta pe toata perioada de incubatie. Dupa asezarea oualor in incubator nu modificati temperatura timp de 4 ore, daca aceasta va creste peste 39 grade, dupa 4 ore efectuati ajustarile necesate pentru a avea temperatura de 37 grade si umiditatea de 52%. Temperatura de incubatie nu trebuie sa varieze. Daca temperatura este mai mare de 39 de grade incubatia poate fi compromisa. Pe parcursul incubatiei ouale vor fi intoarse in incubator iar mirajul se va face la 9-10 zile de incubatie. In incubatoarele artificiale nivelul temperaturii este scazut si mai constant decat in incubatia naturala, cantitatea de vapori ce este rezultata din pirderea apei din albus fiind mai mica. Astfel umiditatea din aparate, trebuie sa fie cat mai uniforma. Umiditatea optima pentru dezvoltarea embrionara este de 61%, cu limite intre 55% si 66%, iar in perioada ecloziuni umiditatea relativa trebuie ridicata la valori cuprinse intre 65% si 70%. Excesul de umiditate si supraincalzirea vor duce la consecinte grave. Ventilatia este foarte importanta in procesul de incubatie a oualor deoarece aceasta asigura distribuirea temperaturii si umiditatii la nivelul tuturor oualor din incubator. Cu cat aparatul pentru incubatie este mai mare, cu atat rata ventilatiei automat va fi mai mare. Dupa 18 zile de incubatie temperatura va fi scazuta, umiditatea va fi crescuta ( apa mai multa) ouale vor fi aerisite adica ventilate mai des pentru a favoriza iesirea puilor din ou. Daca pui au ciocanit oul de mai mult de 18 ore fara sa decupati membrana si coaja, se poate interveni. Incepeti sa inlaturati o bucatica din coaja si verificati membrana cochiliei cu atentie. Daca membrana mai este inca vascularizata opriti imediat orice interventie asupra oului si lasati-l la incubat, deoarece puiul nu este pregatit sa eclozeze din ou.

 

Incubator pentru oua de gaina, cu sita speciala de incubatie, pentru ouale de gaina, calculat pentru un volum de oua, dorit sau prestabilit de fabrica, face ca incubatia oului de gaina sa fie o placere, atunci cand eclozionezi mai bine de 92% din puii de gaina, dar pentru acest fapt, trebuie sa respecti cativa pasi. Iti dai seama daca ai lasa un bebelus in pat, ai seta temperatura si umiditatea in camera, dupa care te-ai intoarce a doua zi, va dati seama ca un embrion intr-un ou de gaina, este destul de complex, si formarea embrionului de gaina, nu paote fi facuta corespunzator, fara ajutorul dumneavosatra, nu este suficient sa cumparati un incubator de oua de gaina si sa puneti ouale in acesta. Incubatia oualor de gaina, este complexa, diversa si intampina dificultati, atunci cand gospodarul nu are experienta, daca va apucati de incubatia oualor de gaina, sa nu va asteptati in prima incubatie sa aveti o rata de ecloziune mare, iar dava o veti avea, sa stiti ca a fost o intamplare. Incubatia oualor de gaina, este simpla, dupa ce ai incubat deja de cel putin 10-20 de ori, ai prins ceva experientasi ai eclozionat de cel putin 10 ori la rand 90% din puii de gaina, astfel nu te mai numesti gainar. Incubatoare oua gaina sunt de marimi si capacitati diferite, cu cat un incubator are o capacitate mai mare, are nevoie de oxigen mai mult, de o incinta mai mare, un ventilator mai mare, o elice mai mare, un sistem de intaorcere automata a oualor mai performant si in general, inginerii refac fiecare calcul atunci cand este nevoie de o alta dimensiune.

Caracteristile unui incubator de oua gaina, sunt cele cuprinse in orcare manual de incubator, in fisa tehnica a unui incubator de oua de gaina, insa parametruu vor trebui stabiliti de cel care incubaeaza ouale de gaina si acesta va avea obligatia inainte sa incubeze ouale de gaina sa verifica toti acesti parametri, pentru un succes cat mai mare si o ecloziune cat mai mare la pui ide gaina.

Va recomand pentru inceput sa incepeti cu oua de gaina pe care le cumparati din sursa sigura, din locul in care stiti cu siguranta ca aveti o rata de ecloziune foarte buna, astfel veti putea sa va asigurati de pasii pe care trebuie sa-i faceti pentru o incubatie cat mai buna in incubatia oualor de gaina.

Articole Similare